perjantai 8. elokuuta 2014

Tukalaa kuumuutta

Kyllä tämä helle alkaa käydä jo voimille, ainakin minusta. Olen talvi-ihminen, ja kesällä kaipaan kovasti lunta, pakkasta ja lämpimiin vaatteisiin kääriytymistä. Ja mikä parasta, silloin voi ottaa vaatteita pois, jos on liian kuuma, mutta kesällä tulee raja jossain vaiheessa vastaan.. Ja kesällä on ötököitä, ja kuuma, ja autot paahtavia, ja kuuma, ja muistinko sanoa että kuuma?

Hevosten kanssa kuumuus on entistä hankalampi palanen päivän yhtälössä. Hevoset olisi hyvä liikuttaa joko aamulla 6-10 välillä tai illalla 21->, mutta töiden ynnä muiden päivän bisnesten takia ajat tuntuvat välillä mahdottomilta ajatuksilta... Hevoset ovatkin saaneet nyt kevyempää ja lyhytkestoisempaa liikuntaa ja selkeästi enemmän vapaata. Pitäähän niilläkin "kesäloma" olla, vai mitä?

Tähän täytteeksi joku vanha kuva,
kun olen jopa jaksanut letittää Pallon koulukisoihin...
Muutama päivä sitten potkin itseni ylös kuuden jälkeen ja satulaan istahdin reilun tunnin päästä heräämisestä. Menin molemmilla heposilla koulutreenin, ja koska ei ollut ötököitä eikä kuuma, oli mukava mennä. Pallo oli erityisen hyvä ratsastaa; tehtiin paljon väistöjä ja kiemurtelua avaavina liikkeinä, ja loppuun treenattiin laukasta käyntiin siirtymiä. KOSKA haaveina olisi lähteä koulukisoihin parin viikon päästä tyrkkäämään KN Special pitkästä aikaa... Päätös lähtemisestä pitää tehdä parin päivän sisällä, että kerkeää ilmottautua, mutta yritän parit treenit saada vielä ennen sitä mentyä (jolloin miun ei pitäisi roikkua netissä klo 0:50 yöllä, vaan olla nukkumassa ja herätä kuuden aikoihin.....). 91% varma olen lähtemisestä, mutta koska elämästä ei voi ikinä tietää, pitää jättää hieman pelivaraa ja odotella rauhassa. Mutta olisihan se kiva mennä tyrkkimään koulua ja saada vähän taas arvostelua Paviaanin kanssa, estesatulalla tosin... Koulusatula odottaa toppaukseen pääsyä, joten estepenkkiin on tyytyminen koulukiemurteluita harrastaessa. Onhan meidän estepenkki tosi ihana, mutta se puolituoliasentoon työntävä istuin ei ole ehkä kaikista ideaalisin koulukisoihin?

Mutta sillä on mentävä mitä on annettu, tai jotain sinne päin. Nyt minä lähden nukkumaan, eihän tässä enää ajatuskaan kulje, ja koetan raahata itseni viimeistään seitsemän aikoihin ylös ja ratsastamaan. Adios, ja ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!