tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kuulumisia

Hellurei ja herätyskellot... Meikäläinen on lievästi sanottuna kulkenut samoilla silmillä päivästä toiseen, joten tänne blogiin on jäänyt päivittelemättä. Pahoittelut siitä.

Pallon kanssa ollaan tehty paljon jumppaa, mm. väistöjä (joista jonkin sortin todistusmateriaalia alla), mäkitreeniä ja ilman satulaa menoa. Käytiin myös Helkyn valkassa yksi päivä (josta saattaa löytyä ehkä jopa julkaisukelpoista videota), ja siellä tehtiin myös paljon väistötehtäviä ympyrällä.

Pallon jumikohta on vihdoin saatu selvitettyä (ainakin suurin jumikohta tällähetkellä), eli oikean lavan yläpuolella. Siinä lihas on aivan juntturassa, ja sitä hoidetaankin nyt kevyellä hieronnalla ja arnikalla.Joku päivä pitäisi taas jumppailla estetreenien parissa, jumppasarjoilla tottakai! Ja kenttäesteille ois hirveänkauheansuuri hinku, mutta lähimmät ovat Kuopiossa...


Kenttäratsastuksen riemua <3
(c) Miia


Päätin myös jättää välistä Iisalmen kisat. Tarkoitus oli mennä 100cm ja 110cm sinne hyppäämään sunnuntaina, ja pohdinkin päätöstä pitkään; aina viime minuuteille asti. Mietin millainen Pallo on nyt ollut, kuinka se on liikkunut ja kaikkia muita muuttuvia palasia palapelissä, ja näin järkevimmäksi ratkaisuksi olla menemättä kisoihin, alla syitä:
  1. Raha; yhden päivän reissu olisi ollut n. 200€ sis. kaiken.
  2. Pallon innokkuus hyppäämiseen; se on ollut kisoissa nyt supervedossa, enkä halua vaatia liikaa.
  3. Parin viikon päästä Joensuussa on kansalliset; lähempänä = pienemmät kulut, sekä luokat 100-115cm.
  4. Osteopaatti on tulossa 9. tai 10. pvä tekemään taikojaan, enkä näe järkeväksi vetää kisoja hoidon alle.
  5. Pallo on ansainnut hieman lomaa; saa nauttia vihreästä heinästä ja rennosta viikosta.
  6. Pariskunnalla suuria suunnitelmia ja muutoksia nykyiseen tilanteeseen tulossa.


Siinäpä niitä syitä mitkä "ajoivat" minut tähän päätökseen. Silti viikonloppu ei ole täysin kisaton, menen Hipsulla ja Piirrolla paikallisiin harjoituskoulukisoihin. Niistä varmasti tulossa postausta, mutta olisiko teillä lukijoilla toivepostauksia? Kysymyspostaus? Mielipidepostaus? Ideoita saa heittää :)

Nyt kuulemisiin, yritän päivitellä mahdollisemman pikaiseen taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!