tiistai 27. toukokuuta 2014

25.5. VUR alue-este

Käytiin Pallon kanssa pyörähtämässä sunnuntaina Varkaudessa kisoissa, siellä en olekaan ollut sitten Jymy-aikojen. Ilmottautuessa hieman mietin, miten Pallo tulee mahtumaan Varkauden kentälle, mutta onneksi mentiin pikkuluokkia, ja radat oli rakennettu sujuviksi.

Lähdettiin ajamaan hyvissä ajoin, ja tuli sellaiset sadekuurot niskaan, että toivottiin ettei Varkaudessa sataisi. No eihän siellä satanut, mutta sinnehän ne sateet meitä seurasivat.

90cm rata oli kiva, ainoastaan 1-2 välinen tie oli mielestäni hankala. Siinähän se meidän rata sitten menikin pieleen. Pallo hieman lähti ykkösesteen jälkeen (vissiin ajatteli että johdetolpat, maitopurkit, lähtevät perään) ja koska mentiin liian kovaa ja pieni kaarre, jouduin ottamaan kiellon. Olisin voinut hypyttää Pallon paikaltaankin, mutta olimme jo niin vinossa, että katsoin paremmaksi pysähtyä ja nollata tilanteen, jonka jälkeen oli helpompi tulla uudestaan. Loppurata meni mukavasti, ja pääsimme sopivasti vesisateiden alta pois.

Ennen 100cm ukkoskuurot iskivät päälle voimalla, ja vettä tuli reilusti. Onneksi olimme Pallon kanssa maneesissa turvassa.

Lähdimme 100cm kolmansina ja rata meni niinkuin suunniteltiinkin; puhtaasti ja sujuvasti. Pallo oli jo hieman väsynyt, ei ihme tuollaisessa helteessä, varsinkin kun aasi ei suostunut juomaan kuin vasta 100cm radan jälkeen. Siinä sitten odottelimme koko luokan loppuun, ja saatiinkin iloita voitosta! Vau! Olin superylpeä Pallosta, ja hieman itsestänikin. Radalla oli jälleen helppoa ja sujuvaa menoa, ja ajatuskin oli kokoajan mukana touhussa.
Pallon hienot palkinnot <3

Palkintojenjaon jälkeen käytiin vielä hetki kävelemässä, pestiin Pallolta jalat ja hieman mahaa ja ryntäitä, sekä kylmennettiin jalat ennen matkaan lähtöä. Kotona Pallo saikin päiväruuat ja miljoona porkkanaa kiitokseksi hienosta työpanoksestaan.

4 kommenttia:

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!