tiistai 13. toukokuuta 2014

10.-11.5. kisojen läpikäyntiä

Aamulla meillä oli aikainen herätys, vaikka kisat alkoivat lauantaina meidän osalta klo 14.30, sillä iskän piti vielä keretä kengittää Pallo ennen kisoja. Niinpä lähdimme Joensuusta matkaan n. 9.30 ja olimme perillä hieman ennen klo 11.

Perillä juotimme Pallon, annettiin rauhassa sen syödä heiniä, samalla kun iskä kengitti irronneen takakengän. Kävin siinä välissä ilmottautumassa ja opettelemassa rataa.
(c) Miia Keinänen

Kunha Pallo oli kengitetty, lähdettiin hetki sen jälkeen taluttelemaan ja verryttelemään lihaksia matkan ja kengityksen jäljiltä. Mentiin kisapaikan puolelle kävelemään, jolloin pääsin iskän kanssa melkein heti tutustumaan rataan, Tuomaksen huolehtiessa Pallosta.
tää on kai 100cm
(c) Miia Keinänen

Rata oli mukava, ja se menikin erittäin hyvin :) Kuten myös metri. Metrissä tosin uusinnassa tuli yksi pudotus, mutta se oli täysin oma ratsastusmoka, jäin liian pitkäksi aikaa kääntävään ohjaan kiinni. Tiesin jo ennen hyppyä, että tämä muuten putoaa, ja niinhän se tekikin. Silti erittäin hyvä rata, ja jos olisi ollut puhdas, oltaisiin oltu kolmansia.
Jäätiin tosiaan yöksi kilpailupaikalle, ja aamulla herätys oli aikaisin ällön kosteaan ja sateiseen keliin. Ja tietysti se sadeloimi oli ainut asia mikä unohtui ottaa mukaan, onneksi vanhemmat toivat Survin loimen lainaan.
(c) Miia Keinänen

Sunnuntain 90cm luokkaan tuli hieman liian lyhyt verkka, oltiin vissiin vähän hitaalla käyviä aamulla. Stewardi tuli tarkastamaan vielä Pallon ennen 90cm ja heti 90cm radan jälkeen ja totesi hevosen terveeksi, mutta jäykäksi. Joten kisat jatkuivat :)

90cm rata oli superkiva, Pallo toimi kuin ajatus ja hyppäsi hyvin. Sekä radalla että verkassa tuntui, että esteet olisivat saaneet olla reilusti isompia, mikä tässä vaiheessa ei vielä ole mahdollista. 100cm tuntui myös yhtä hyvältä, ja bonuksena hyvien ratojen päälle, saatiin kotiin tuomisina ruusukkeet molemmista luokista; 90cm 12.sija ja 100cm 9.sija.
100cm
(c) bonbon.galleria.fi

Positiivista koko kisoissa, muistin itse ratsastaa joka ikisen radan alusta loppuun, jännityksestä huolimatta, yhdellä virheellä. Olen hyvin ylpeä itsestäni, sekä tietysti propellikorvaisesta hevosestani <31 kommentti:

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!