sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Pampulan kanssa touhuilut


Pallon kanssa ratsastelin sitä alkuviikosta ilman satulaa. Silloin Pallo tuntui ihan kivalta, hieman jäykältä, mutta teki mielellään töitä. Taivuttelin paljon; tein ympyröitä ja kiemuroita, sekä siirtymiä, että saisin Pallon takaa aktiiviseksi ja työskentelemään selän läpi. Onnistui mielestäni hyvin, ja huomasi tiistaina miten alkoi heppa olla hapoilla muutaman päivän koulurutistusten jälkeen.

Omista työvuoroistani johtuen piti Pallo huilipäivän keskiviikkona, ja teki ihan hyvää rankkojen koulutreenien jälkeen lepäillä ja keräillä voimia päivän verran.

Torstaina ja perjantaina irtojuostiin. Torstaina Pallosta lähti kyllä kaikki ylimääräiset virrat, heitti sellaisia loikkia, keskiaskellajeja ja lisäyksiä, että alkais tuo lajinvaihto houkuttelemaan kouluratsastuksen suuntaan. Ainut ongelma on, että nuo irtona esitetyt liikkeet pitäisi löytyä myös ratsastajan kanssa. No mutta sitä harjotellaan sitten jossain vaiheessa.
Ihana oli katsoa, kuinka Pallo nautti vapaana juoksemisesta ja antoi palaa täysillä. Se ei ole kuitenkaan paljoa mennyt vapaana minulla ollessaan, joten tämä teki sille hyvää monella tapaa. Lisäksi se liikkui ihan omasta tahdostaan, ei tarvinnut kuin hieman maiskuttaa tai pyytää suullisesti liikkumaan, niin johan lähti :D Vasempaan kierrokseen Pallo juoksi vähemmän, koska se on se vaikeampi kierros ja siihen suuntaan Pallo oli hieman jäykempi. Oikeaan kierrokseen antoi kyllä mennä sydämensä kyllyydestä <3

Huomasi, että paljon ollaan menty liinassa, sillä Pallo pääasiassa meni juurikin ympyrää kuin olisi ollut liinan päässä. Pari kertaa kävi tutkimassa toistakin päätyä.

Perjantaina Pallo oli hieman jäykempi, mutta silloin se halusikin vain itse hölkytellä ympäri kenttään, joten annoin sen tehdä niin omaan tahtiinsa. Mentiin siis selvästi kevyemmin, ja täysin Pallon oman mielen mukaan.Eilen kävin Pallon hieromassa ja venyttelemässä, ja tänään Pallo saikin sitten lepäillä myrskyn takia. Huomenna sitten kiipeilen taas selkään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!