torstai 16. toukokuuta 2013

SiRa aluekoulu 4.5.

4.5. oltiinkin meidän kauden ekoissa ja Pallon ekoissa aluekoulukisoissa tasolla HeB. Luokkana oli KN Special, mikä on lempiohjelmani kaikista B-ohjelmista.

Verkassa Pallo oli sikahyvä, sain sen erittäin mukavasti alle ja pyöreäksi. Kerkesinkin ajatella, että onpas hyväntuntuinen heppa tänään ja tästähän saattaa tullakin jotain. Päästiin melko pian kisamaneesiin verkkailemaan, ja sielläkin Pallo oli vielä hyvä ratsastettavuudeltaan.

Meidän vuoro oli vasta pienen tauon jälkeen, enkä ollut aivan varma milloin sain radalle mennä tutustumaan. Meninkin sinne vain jossain vaiheessa, ja sain lähtömerkin heti sen jälkeen.. Ei siis keretty kunnolla tutustua rataan ja sen ympäristöön, joten ratakin meni vähän sinne päin sitten. Siellä oli hirveen pelottavat aidat, tuomarit ja niillä vielä pöydät kaikenlisäksi! No eipä siinä oikein mikään auttanut, kun en saanut enää Palloa rennoksi takaisin alle, mutta silti olen ihan tyytyväinen tulokseen. Ekasta alue B:stä 57,8%; enemmän kuin odotin ja paremmin kuin toivoin.

Linkki rataan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!