perjantai 17. toukokuuta 2013

Kimmo + Sorsasalo

Sitten vielä olikin jäljellä Kuvansin ja Kuopion estekisojen videot, tälläkertaa näin yhdistettynä.

Kuvansi:

Kimmolla hypättiin siis 100cm ja 110cm, jossa seniorimestaruutta. !00cm meni aika nappiin, yksi tyhmä pudotus uusinnassa, muuten oltaisiin oltu 2.sijalla. 110cm sitten itse lopetin jostain syystä ratsastamisen kesken radan, josta sitten nuo pudotuksetkin johtuivat. En tiedä olinko pitkän päivän jäljiltä vain niin väsynyt vai mikä ihme radalla tuli, mutta jostain syystä aivot eivät enää toimineet.. Harmi sinänsä kun 100cm oli hyvä rata alla.

Kuvansi 110cm
(c) Mona
Kuvansi 110cm
(c) Mona

Pallo oli hirveen hyvän tuntuinen, varsinkin 100cm vastasi apuihin juuri niinkuin pitikin. Hieno heppa, huono kuski.


Kuopio:

Sorsiksessa hypättiinkin sitten 110cm ja 120cm. Näissä kisoissa oltiin myös ensimmäistä kertaa ulkokentällä sitten talvikauden hyppäämässä. Molemmissa verkoissa Pallo oli tosi hyvä, innoissaan mutta silti hyvin kuulolla.

110cm radalle lähtiessä Pallo vetäisi ihmeen hyppypukin, mistä arvasin, että tällä radalla tulee tapahtumaan jotain, Pallo oli himpun liian innoissaan.. No niinhän siinä kävi, että akka pääsi maistelemaan hiekkaa hieman yllättäen, sillä alkurata meni hyvin..
110cm nopea poistuminen
(c) Mona

Noh siitä sisuuntuneena sitten 120cm radalle ihan erilaisella apinanraivolla, joka sitten menikin oikein kivasti. Videolla näkyy erittäin selkeästi nuo minun kaksi ratsastusvirhettä, joista pudotukset johtuivat.

120cm verkkaa
(c) Mona


verkkaa
(c) Mona

120cm
(c) Mona

120cm verkkaa

(c) Mona
 Kisavideot

Nyt sunnuntaina lähdetään parantamaan suorituksia Savonlinnan estekisoihin. Ihanaa kesänalkua! Nyt se on vihdoin täällä!

8 kommenttia:

 1. kunnon itsemurha hyppy tuossa 120 luokassa tolle okserille ! KAtoin tuolta kentän laidalta ton radan ja tyylii kiljasin kun se teki ton loikan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aijjaaa.. Itehän kerkesin ajatella vaan että "kiellä, kiellä, kiellä, voi hel**tti se lähti!"

   Poista
 2. Noi sun jalat on järkyttävät,kantapää nousee joka kuvassa.
  Ja sit mä ihmettelen miks ihmeessä kisaat 120cm kun te ette todellakaan ole vielä valmiita siihen? Eikö kannattas harjotella kun hevonenkin on vielä nuori ja kasvattaa tolle pollelle hieman lihasta kun on noin ruipelo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuuu, iiks! Taas on joku nimetön haukkumassa, kuinka kauheaa :O

   Poista
 3. Eipä menny savonlinnassa sen paremmin..millon sä opit että kannattas hypätä pikkasen pienempiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi, joko sua itkettää että mulla on heppa jolla voi noita hypätä ja itelläs ei.. <3

   Poista
 4. Tsemppiä Ansku ja nokka pystyyn. Antaa huutelijoiden huudella vaan :D

  VastaaPoista
 5. Muuttuisiko viesti ollenkaan, jos sen sanoisi joku "nimellinen"? Mikset usko? Etkö halua uskoa, että sinulla ei ole vielä niitä taitoja, mitä vaaditaan tuolle tasolle? Katso ratsastusvideosi kriittisesti (mikäli siihen pystyt :) ja kysy itseltäsi rehellisesti, onko tuo kaunista ratsastusta?

  VastaaPoista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!