lauantai 23. helmikuuta 2013

VideoTosiaan hiukan myöhässä tää video jo onkin, eli 9.2. käytiin maneesilla hyppelemässä. Mukana meillä oli iskän nuoruudentuttu. Minä sain valtuudet rakentaa mieleiseni radan, joten tein tällaisen ennen loppujen tuloa. (Pallo oli siis tuon viikon siellä, joten minä menin eri autolla etukäteen rakentamaan radan ja laittamaan Pallon valmiiksi.)Aluksi verkkailin itsenäisesti ja tunnustelin miltä Pallo tuntui Vuokon jäljiltä, ja hyvältähän se tuntui :)
Sitten tultiin eka ravissa pari kierrosta tuota kolmois-innaria ja sitten laukassa molempiin suuntiin. Aloitettiin pienellä radalla, esteet n. 80cm ja muutettiin rataa pikkuhiljaa, mm. tehtiin siihen yhden askeleen sarja (jota mentiin välillä kahdella :P) ja nostettiin esteitä.

Pallo tuntui tosi kivalta, huomasi että oli päässyt tekemään selällään kunnolla töitä; hyppäsi ihania pyöreitä hyppyjä, ja vaikka tulikin välillä pohjaan, niin silti pääsi kiipeämään ylitse, hieno poika :) Itsellenikin jäi tuosta treenistä hyvä mieli, sillä se meni mukavasti ja vaikka esteet oli 100cm-125cm väliltä, alkoi rytmi ja varmuus välillä löytymään jo kiitettävästi.

                                       

3 kommenttia:

 1. Ei millään pahalla, mutta miksi et tee pitkää/automaattista myötäystä oksereille :o?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en ole ihan satavarma tarkoitatko pitkällä myötäyksellä käsiä vai kehoa?

   Minulle on aikanaan opetettu, että ohjia ei tarvitse päästä löysäksi roikkumaan, etenkään kun esteet ovat vielä pieniä (alle 110cm), ja että tuntuma on säilytettävä läpi hypyn. Lasken käteni hevosen harjaa vasten, enkä vielä ole tavannut hevosta jolle käteni olisi hypyssä ollut liian kova, kun olen sen tasaiseksi laskenut harjalle. Jos sitä tarkoitit?

   Toivottavasti tämä oli vastaus kysymykseesi. Jos ei ollut niin laita vaan uudelleen viestiä :)

   Poista
  2. Okei :) tämä selvitti vähän :)

   Poista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!