tiistai 5. helmikuuta 2013

Varustepostaus osa 1: Este-/kenttäromppeet

Esteillä Pallolla on päällä seuraavat varusteet:
- musta estesatula Knight puoliflätti 17", 125cm jalustinhihnat + turvajalkkarit
- musta panssarivyö
- Chevalin mustat meksikolaisella turparemmillä varustetut suitset, joissa kolmipalakuolain ja nyppyläohjat
- etusissa mustat Vereduksen Olympic Nerot & Horzen mustat neopreenibootsit kokoa XXL
- huopana vaihtelee sininen, hopeisella koristeella estehuopa, vihreä yleis-/estehuopa, viininpunainen huopa, musta estehuopa kerman värisillä kanteilla, ruskea estehuopa ja kisoissa nimikoitu valkea huopa.


Estevarustus kisoissa, kuvasta poiketen nykyään panssarivyö + kolmipalakuolain.Kuva Miia RuuskanenKisahuopaLempparihuopa <3
Kenttätreeneissä muuten samat varusteet, mutta joka jalassa on kenttä-/harjoitussuojat nimellä kulkevat tarrakiinnityksellä olevat suojat. Ja yleensä kenttäkisojen maasto-osuudella meidät tunnistaa sinisestä väristä. Eli tuo sininen huopa hopeisella koristeella, siniset housut ja paita mulla, sekä sininen kypärä. Toiveena olisi hankkia vielä siniset hanskat ja tällaiset kenttäsuojat eteen ja taakse, ja tällaiset bootsit sinisenä. Tosin uusien suojamääräysten tullessa voimaan en tiedä, että onko nuo bootsit sallitut..vasemmalla etujalka, oikealla takajalka ja puhdistamattomat :D

Kenttävarustus pääpiirteittäin, kuvasta poiketen vyönä nykyään panssarivyö ja kuolaimena kolmipala.
Kuva Pauliina Mauranen


Maastossa mennään yleensä ilman satulaa, jolloin käytän (silloin kun jaksan laittaa) huopa + jalustinhihna viritelmää ja nivel-meksikolaisia-suitsia. Jos mennään vähän reippaammin laitan estesatulan, johon tavan neopreenivyön (panssarin kanssa samassa kuvassa) meksikolaiset (joko suoralla kumikuolaimella, perusnivelellä tai kolmipalalla) ja heijastinbootsit joka jalkaan.


Valitan, että kuvat ovat järkyttävän huonolaatuisia..Osa 1: este/kenttä
Osa 2: koulu
Osa 3: kisavarusteet
Osa 4: loimet yms. muut härpäkkeet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!