lauantai 28. huhtikuuta 2012

Treenausta

Hellurei,

tänään käytiin maneesilla pomppimassa. Treenattiin kolmoissarjaa, mikä on ollut meille ongelma aina silloin tällöin, ja lopuksi rataa.
Pallo oli kivan tuntuinen, sain sen alkuverkoissa mukavan pyöreäksi ja reippaaksi. Alkuverkaksi hypättiin tuota 8-tehtävää. Tultiin sitä sekä ravissa että laukassa, ja tarkoitus oli keskittyä laukan säilymiseen karteen läpi ja ponnistuspaikkaan. Mentiin tuo kahdeksikko ehken 6 kertaa molempiin suuntiin, ennen kuin alettiin hypätä kolmoissarjaa. Aluksi oli pelkästään b- ja c-osat paikallaan ja tultiin niitä molempiin suuntiin. Jokaisen (abc) osan alla oli portit, ja Pallo oli erityisen pelokas violettia porttia (a-osalla) kohtaan. Harmi ettei saatu niitä ihmeloikkia videolle...

Lopussa tultiin tuota rataa pari kertaa. Esteet olivat 1abc 110-120 väliltä, 2ab tais olla 80-90, 3.este 100/115 ja 4.este 95/110. Ihan lopuksi tulin vielä 3-4 linjaa niin, että korkeudet olivat nuo jälkimmäiset.
kuvan "radat" 20x40 alueella

 Loppuun vielä videota treeneistä.


                                                        Ensi kertaan!

2 kommenttia:

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!