sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Sunnuntaitreenit

Hellurei kaikille!

Tänään käytiin sitten maneesilla hyppäämässä, ja mä olen niin onnellinen! Pallo on täysin täysin täysin terve! Ei jäykkyyttä, ei ontumista ei enää mitään sellaista, mikä on harmaannuttanut hiuksia viimeisen kuukauden ajan. Ainoastaan pientä voimattomuutta, kun lihakset hävinneet saikkujen aikana, Pallollahan oli sen pään takia eka saikku kuukauden verran ja nyt oli toinen kuukausi lihasjumin takia. Ei siinä paljon lihakset kasva, saatika pysy kunnossa. MUTTA se on mennyttä, gone forever, ja uusi elämä alkaa!

Aluksi jumpattiin koulua, väistöjä ja paljon voltteja + laukanvaihdot. Pallo oli hirmu kivan tuntuinen, meni rennosti ja pyöreänä. Sitten verkkailun lopussa alkoi hieman painaa kädelle, kun alkoi väsähtää. Siitä sitten alettiin hyppäämään, ja sain varmaan vuoden naurut, kun Pallo otti ritolat violetin portin takia. Se portti oli esteen vieressä (vähän kuin johteena) ja se oli Pallosta ihan yyyyberkamala. Pallo sitten aina tuli sille esteelle todella varovasti, ja esteen päällä tunsi, että kohta lähetään. Ja niin lähdettiinkin kunnon kiihdytyksellä toiselle esteelle (matkaa 2 askelta) ja sen jälkeen vielä 15-20 metriä suoraan eteenpäin... Siitä se sitten tasaantui, kun muutamia kertoja hypättiin sitä estettä. Hassu heppa <3

Hypättiin pienimuotoista rataa, silleen, että lävistäjällä (rajattiin esteet maneesissa n. 20x40 alueelle) oli 1 askeleen pysty-pysty-sarja, toisella pitkällä sivulla okseri ja toisella 2 askeleen pysty-pysty-sarja. Pallolla oli tosi hyvä hypätä, oli riepas ja hyppäsi pyöreästi (välillä vähän ylikorkealtakin johtuen osittain pelottavista porteista), eikä ollut mitään ongelmia. Lopussa hypättiin rata, missä esteet olivat 110-130cm väliltä, ja hyvä fiilis oli lopettaa siihen tämän päivän treenit.

Tänään reissu maneesille oli muutenkin erilainen, sillä ajoin sinne ja takaisin ensimmäistä kertaa itse! Iskä istui vieressä neuvomassa, ja minä ajaa körryyttelin tasaisesti ja turvallisesti. Aluksi ajaminen tuntui oudolta, sillä kytkin, jarru, kaasu ja vaihteisto olivat erilaiset kuin ajokoulun kuorma-autossa, johon olin tottunut. Nopeasti niihin kuitenkin tottui, ja ajo sujui lähes virheettömästi. Hyvä minä! Ehkä musta vielä kelvollinen kuski tulee :)

Loppuun vielä videota tämän päivän treeneistä.


                                                             Ensi kertaan!

2 kommenttia:

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!