sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Hei vaan!

Tänään pyrin tekemään lyhykäisen postauksen viikon tapahtumista, sillä haluan seurata perssanvaalien tuloslähetystä ja tehdä läksyt. Pääsin itsekin äänestämään vaaleissa, joten odotan tulosta (tai siis sitä ketkä ovat toisella kierroksella mukana) innolla. Saa nähdä kuinka käy minun ehdokkaalleni.

Torstaina olin pimeän ajossa (2,5h klo 16->), joten Pallo sai ansaitun vapaapäivän. Ajoreissu oli mukava, aika lensi (kuten aina ajotunneilla), meitä oli siellä 6 oppilasta + 2 opettajaa. Itse olin 2 jätkän kanssa Jarnon mukana, ja sain kunnian ajaa ensimmäisenä. Tai no, kuten Jarno asian ilmaisi "naiset ensin vaikka heikoille jäille"... No eipä siinä mitään, ajaminen sujui hyvin, ja saimme kuitenkin ajaa kaikki saman verran, niin ei järjestyksellä ollut väliä. Harjoittelimme kaukovalojen käyttöä, ohittamista, "tutkimme" kuinka heijastimen käyttö vaikuttaa jalankulkijan näkymiseen sekä sitä, mitä pitää tehdä jos auto hajoaa, jne...
     Oman ajovuoroni jälkeen ajattelin, että annan seuraaville kuskeille rauhan keskittyä ajamiseen. Ilmeisesti olen niin puhelias, että se oli outoa, ja Jarno kysyikin minun jälkeisen kuskin kohdalla, että "Nukahtiko se neiti sinne takapenkille?" Johon minä: " Ei kun ajattelin, että annan kuskille rauhan, enkä höpise koko aikaa. Mutta voinhan minä puhuakin, jos se siitä on kiinni." Autossa oli varmaan liian hiljaista, olinhan jutellut koko oman ajovuoroni ajan. No sitten päätimme yhdessä, että radio päälle ja musiikkia autoon. Ja huh huh, kyllä meillä oli hauskaa laaduttomien vitsien ja "karaokelaulannan" parissa... En pitkästytä teitä kertomalla kaikkea, mutta hauskaa oli :D

Perjantaina minulla olikin teoriakoe, jota jännitin jonkin verran. Huvikseni mittasin sykkeeni, ja huoneeseen astuessa se oli muistaakseni 86, ja ennen tuloksen paljastumista 129. Itselläni oli kokeen ajan sellainen olo, tai no hoin itselleni, että "osaan tämän, pystyn tähän", ja ainoastaan 3 kertaa koko kokeen aikana tuli sellainen olo, että nyt vastasin väärin. Ja niinhän siinä kävi. Tulokseni oli 0/10 (3 virhettä saa olla) väärin kirjallisissa ja 3/50 kuvallisissa (8 virhettä max.). Eli läpi ja kirkkaasti!      
        Pallon juoksutin liinassa, käytän gogue-apuohjaa, joka ohjaa Pallon oikeaan "asentoon". Pallolla oli lievästi virtaa, mutta taipui hyvin ja jaksoi lopussa keskittyä tekemiseenkin. Muutenkin Pallo oli tosi mukavan oloinen, sellainen pikkainen halinalle... <3

Eilen kävimme maneesilla hyppäämässä. Kuvaajaa en valitettavasti saanut paikalle, sillä kyyti ei järjestynytkään, mutta ei se mitään. Laitoin itselleni sykemittarin, ja oli aika valaisevaa. Tulen jatkossakin pitämään sykemittaria treenien ajan. Keskisyke oli 136 ja maksimi 194. Eli se, joka sanoo vielä ettei ratsastus ole urheilua, saa minulta lahjaksi pandan silmän. No osittain korkeat sykkeet johtuivat jännittämisestä, sillä hyppäsimme "kunnon esteitä", ja itselläni on taas varmuuskäyrä mennyt alaspäin. Tiedän kyllä, että Pallo menee minkä tahansa yli, mutta itsestäni en ole niin varma...
    Aluksi verkkasimme ympyrällä (numerot 1-5 vasen kuva), ja aina kahden kierroksen jälkeen vaihdettiin suunta X-esteellä ja sitten toisin päin tehtävää. Tätä mentiin muutamia kertoja, esteet 50-70cm väliltä. Sitten vaihdettiin tehtävää (tuo oikeanpuoleinen osuus kuvasta). Aluksi tuo 1-2-linja oli pysty-pysty, ja "verkattiin" sillä isommille esteille. Esteet siinä vaiheessa noin 100cm. Sitten ruvettiin tulemaan tuota 1-4 "ympyrää", ja aina välillä nostettiin esteitä. Lopuksi 1-2 linja oli 110-115cm, 3 este 115cm ja 4 este 130cm. Siinä vaiheessa sydän hyppäs kurkkuun, kun tuo 4-okseri nousi, mutta hengissä päästiin ja hyvin vielä. Pallo on hieno poika!

Okseri 130cm, Pallo 177cm.
Kännykkälaatu
(c) Iskä

Illalla kävin sitten kavereideni kanssa ensimmäistä kertaa syömässä,mikä oli äidistäni ihmeellistä. No tuntui se itsestänikin hieman oudolta lähteä illalla kaupungille, varsinkin kun olen tällainen kotihiiri... Kaverilla oli synttärit, ja niitä käytiin juhlistamassa sitten illallisella. Itselläni oli mukavaa, ja niin taisi olla koko seurueella, sen verran nauru raikui pöydästämme. Mukava kokemus kaikenkaikkiaan :)


Tänään käytiin sitten maastoilemassa isäni ja Survin kanssa. Mentiin pääasiassa käyntiä, mutta joitakin laukkapätkiä otettiin. Ihmettelen vaan, kuinka Pallolla voi olla niin paljon energiaa, etenkin kun eilen oli rankka estetreeni. Ihmeotus tuo vauveli... Pallolta ei tunnu ikinä loppuvan virta kesken, mikä toisaalta on hyvä juttu, mutta joskus erittäin rasittavaa. Useimmiten silloin, kun on käyty pitkä maasto (yli 2h), ja silti virtaa löytyy vaikka muille jakaa, mutta itse ei jaksaisi enempää mennä. Riippuu tietysti mitä maastossa on tehnyt, itse pyrin menemään kaikkia askellajeja yhtä paljon, mutta tietyillä reiteillä laukattua tulee enemmän maaston ollessa parempi. Lopuksi vielä kännykällä napattuja kuvia maastoreissulta.
Meikäläisen näkymä


Sivulta napattu


Pallon pää nykyisin.
 Tässä on kuva Pallosta nyt, kun herran pää on vihdoin kunnossa. Otsatukka tosin on vielä kasvamatta, mutta karvat on tulleet takaisin, ja viimeinen tikki irtosi torstaina. Pallo-potilaan pää on kuntoutunut täysin 9.12.2011-20.1.2012 ajalla.


No niinhän tässä taas kävi, että jäin koneen ääreen pidemmäksi aikaa kuin piti. Nyt lähden seuraamaan vaalien tulosta. Ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!