torstai 6. helmikuuta 2014

Paljon kirjoitettavaa ja niin vähän aikaa

Viime aikoina on tapahtunut todella paljon, mutta aikaa kuulumisten kirjoittamiseen ei ole ollut... Toisaalta on kivaa, että on kiirettä elämässä ja tapahtumia, mutta välillä olisi kiva panostaa blogiin enemmänkin.

Tänään kirjoitan piiiiitkän kuulumispostauksen iltaisella, ja otan kameran tallille mukaan, jotta saan kuvia, kun kännykän piuhaa ei ole edelleenkään löytynyt. Varmaan tuo miun sähkömies on sen syönyt, muttei tunnusta ;)

Pusu ja Lilli kävivät tänään rokotuksessa, ja odotin kauhulla mitä tapahtuu kun joudun yksin molemmat eläinlääkäriin viemään. Kaverukset yllättivät minut positiivisesti, sillä käyttäytyivät erittäin hyvin, ja aiheuttivat ihmetystä muissa asiakkaissa, kun kahdestaan tulivat niin hyvin toimeen, eivätkä aiheuttaneet kohtausta :D

Eläinlääkäri kehui molempia hienoiksi yksilöiksi, Lilli pääsee vielä kuukauden päästä tehosterokotukselle, tämä oli sen ensimmäinen, Pusu asioi seuraavan kerran vuoden tai kolmen vuoden kuluttua.

Mutta nyt lähden tallille, ja sitten saatte tekin materiaalia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!