tiistai 25. helmikuuta 2014

Muiden heppojen kuulumisia

Pitkästä aikaa kuulumisia muiden hevosten kuin Pallon osalta.

Letun, eli 3 vee suokin, kanssa ollaan otettu ensimmäiset laukka-askeleet ratsastajan kanssa parina eri kertana. Ekalla kerralla laukka oli hieman haparoivaa, ymmärrettävistä syistä, mutta toisella kerralla laukka oli aivan erituntuista ja säilyi paremmin, muutenkin neiti on edennyt hienosti pohkeille herkistymisessä. En voi kuin ihmetellä, kuinka tällä nuorella neidillä on noin hyvä työmoraali!

Hipsun kanssa kokeiltiin muutamia pikkuhyppyjä viimeksi, hyvin hyppäsi. Satulaongelmien kanssa painitaan, sillä Hipsulla on syvät lapakuopat. Pallon koulusatula sopi ihan kivasti, sillä mentiin muutamia kertoja. Edestä on muuttunut tasaisemmaksi, sekä omaa virtaa on alkanut löytymään. Hieno pieni neiti!
Hipsu
(c) Susanne

(c) Susanne

Piirron kanssa käytiin muutamia kertoja maastoilemassa yksin ja kaverin kanssa. Temppuja, kuten pukittelu, 180 asteen käännökset yms. omat nuoren jutut saatiin hyvin vähenemään, sekä varmuutta maastossa menemiseen kaikissa askellajeissa. Kunto alkaa poniskilla parantua :)


Kelmin kanssa ollaan edetty tasaisuudessa ja herkkyydessä. Myös ensimmäiset hypyt otettu ratsastajan kanssa, ja hienosti suoriutui lapsukainen niistä. Innostui esteistä ja hyppäsi kivasti, muutamat kerrat vähän ylikorkealta, mutta kivan pyöreästi. Videolla näkyy hieman hyppyjä, lopussa mentiin vielä videon ristikkoa n. 70cm korkeana pystynä.


Kelmi hyppyjä

Tässä pikakatsaus mitä on tehty heppojen kanssa, yritän pian saada postauksen Helkyn valkoista tehtyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!