sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Anteeksi...

Todellakin, anteeksi... Lupasin käydä kirjoittamassa useammin, mutta en vain ole ehtinyt. Mutta tässä lyhyt katsaus viikon tapahtumista.

Pallon kanssa ollaan maastoiltu aika paljon, on niin kuuma, että hevonenkin ihan kuollut kuumuuteen. Lisäksi Pallo ei siedä ollenkaan ötököitä, se saa aina ihan sekokohtauksia, jos paarma on sen kimpussa. Pari kertaa oon meinannut jäädä itsekin siihen alle, kun se lähtee.

HUOM! Pallo ei tahallaan juokse ihmisten päälle, vaan paarman puraistessa se vaan sekoaa, eikä aina tajua, että puoli metriä silmien alapuolella on ihminen.

Useimmiten Pallo tuleekin aina hakemaan apua ihmiseltä, esim. se katsoo minua ja tulee portille vastaan. Siinä sitten pitääkin etsiä paarma ja nitistää se + ne muut miljoona hyttystä, mäkärää yms... Tai toinen vaihtoehto on antaa "kylmä kylpy". Pallosta on ihanaa, kun sitä huuhdellaan letkulla, ei uskoisi, että meille tullessa se ei kunnolla sietänyt vettä...

Mutta perjantaina hyppäsin, kun oli vähän vilpoisampaa. Laitoin kentällemme kaksi estettä: toiselle pitkälle sivulle okserin ja toiselle pystyn. Ja vitsit että harmittaa, kun en saanut ketään kuvaamaan.. Pallo oli nimittäin aika, hmm..., virkeä. Onhan meillä nyt ollutkin hieman taukoa Iisalmen kisojen jälkeen, jotta saa rauhassa palautua parin päivän kisaretkestä.

Pystyn alla oli portti, jota Pallo ei ollut ennen nähnyt. Se teki sille sitten ihan outoja hyppyjä, koska portti oli hieman kallellaan tulosuuntaan päin. Pallo hyppäsi aika laakoja, mutta korkeita hyppyjä, silleen, että jalat oli mahassa kiinni ja katse tiukasti portissa koko hypyn ajan. Höpsö...

Okserin alla oli sitten "laavamatto". Se on ilmapatjan punainen puoli, toinen puoli oli sininen, mutta halusin katsoa mitä Pallo sanoo punaisesta puolesta. Ja eihän se siitä sanonut oikein mitään, pari ensimmäistä hyppyä hieman tuijotteli, mutta sitten hyppäsi ihan normaalisti. Okserit eivät ole niin pelottavia, vaikka niissä olisikin mörköjä alla. Lopuksi nostettiin okseri 120cm korkeaksi ja leveyttä oli 100cm. Ja täytyy sanoa, että kerrankin Pallo keskittyi kotona kunnolla. Viimeinen hyppy oli aivan mahtava! Lähti juuri oikeasta paikasta, oikealla temmolla ja kauniilla pyöreällä kaarella.

Tänään sitten juoksuttelen liinassa Pallon, ja ensi viikolla suuntaammekin maastoesteille..! Jee, vihdoin! Sieltä sitten kuvamateriaalia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!