maanantai 12. kesäkuuta 2017

Jo kesäkuu..

Kitee 21.5.17

Kitee 21.5.17
Hupsista keikkaa... Taas hieman postaustaukoa ollut, mutta minkäs teet kun aikaa vuorokaudessa on rajatusti. Välissä ollaan käyty yksissä estekisoissakin, jotka menivät miten menivät. Hevosiin olin todella tyytyväinen, harmittajasti aloitteleva liputtaja pilasi Veeran kohdalla ensimmäisen radan ja meinasi sabotoida toisenkin alun. Prinsessan kanssa vaihteleva pohja täysimittaisilla esteillä taas veroitti suhteellisen paljon, koska valintana oli joko mennä reippaasti ja ottaa puomeja tai mennä hiljaa ja riskeerata kielloilla, jolloin valitsin vauhdin. Mutta ei valiteta ja mennään joskus taas ajan ja rahan riittäessä uudelleen estekisoihin 😊

Pallonkin "tuomiopäivä" on lyöty lukkoon, ja valitettavasti sekin lähestyy aivan liian nopeasti.

Kohta pitäisi hevostenkin päästä yötäpäivää laitumelle, tällä hetkellä ovat olleet vielä totuttelemassa kolmessa vuorossa ja odotellaan että ruoho olisi hieman pidempää. Sitten pitäisi ehkä vapautua aikaa taas muuhunkin kuin tallihommiin. Toki on tuota remonttia ja rakentamista taas tiedossa, jossain vaiheessa pidetään maastoesteiden hyppypäivätkin ja ja ja... Ei tekevältä työt lopu, vai miten se menikään 😉 Noh, palailen paremmalla ajalla, kunhan on taas enemmän kerrottavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!