lauantai 6. toukokuuta 2017

Hannun valkka 29.4.

Pitkästä aikaa päästiin estevalkkaan Prinsessan kanssa! Molemmat oltiin ihan täpinöissämme, Prinsessa vielä enemmän kuin minä ja vauhtia sillä olisi riittänyt vaikka koko valmennusryhmälle antaa... Eli hyvät lähtökohdat siis 😁

Tehtiin rataharkkaa tulevia, mahdollisia kisoja ajatellen. Alkuun jumpattiin minijumppiksella, yksittäisillä esteillä ja radanpätkillä ja lopulta sitten pari kertaa rata. Prinsessa ei ollut minällänsäkään vaikka oli muutamia erikoisia mukana, se olisi vain halunnut mennä kovaa ja korkealta. Kerran jouduin kääntämään pois esteeltä, mutten päästiin suht turvallisesti kaikista yli. En nyt kovin pitkää sopustusta kerkeä tässä tarinoimaan, joten videolta näette miten meni. Hyvä fiilis jäi kuitenkin molemmille, takaisin 110cm radoille meno ei ole varmasti ongelma, kunhan päästään taas kisailemaan 😊 Kotikenttäkin alkaa olla jo sula ja kuiva, niin päästään siinäkin enemmän treenaamaan.Huomenna mennäänkin sitten näyttäytymään kouluaitojen sisällä sekä Veeran että Prinsessan kanssa, siitä sitten postausta jossain vaiheessa tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!