maanantai 6. helmikuuta 2017

Vuoden tauon jälkeen esteitä

Lauantaina hypättiin pitkästä aikaa kunnolla. Iskä piti miulle ja Sallalle tunnin, jossa mentiin Prinsessalla ja Veeralla ja välillä vaihdettiin hevosia. Kaikkia hyppyjä ei ole videolla, mutta onpahan edes jotain materiaalia :)

Prinsessalla oli hurjasti intoa ja samoin miulla, joten molemmilla oli vaikeuksia pysyä nahoissaan :D Hyvin meni silti, muutamia rytmirikkoja ja hölmöjä hyppyjä, mutta kivaa oli! Loppuu hyppäsin Prinsessalla vielä kahdeksikolla okseria ja pystyä metrin korkuisina ja olipas helppo ja kivaa! Kyllä tuo heppa vaan rakastaa hyppäämistä <3 Vielä kun saisi maltin mukaan hommaan :)
Veeran kanssa hyppäsin ihan muutaman kerran isompaa kuin Salla, ja voi vitsit kun se on pieni ja pyöreä :D Ja tuo hyppy <3 Ihan älyttömän pyöreä ja ihana <3 Täydellinen hepoinen, onneksi se on liian pieni :D Nyt saatiin Veeralle kengätkin jalkaan, niin päästään maastossa revittelemään ja kuntoa nostamaan :)

Oli todella kivaa, ja nyt yritetään viikottain saada estetyöskentelyä ohjelmistoon ja joskus vielä kisakentille esiintymään molemmilla ratsuilla.

Mukavaa helmikuuta kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!