maanantai 30. maaliskuuta 2015

Lauantain harjoituskarkelot

Käytiin tosiaan hyppäämässä Kantsussa 90cm ja 100cm. Saavuttiin suunnitellun aikataulun mukaan paikalle, mutta kisat olivatkin melkein puolituntia edellä laskettuja aikatauluja, ja meitä kuulutettiin verkkaamaan samalla hetkellä kun kävin maksamassa lähtömaksut. Voitte uskoa että siinä tuli pieni häääääh-hetki... Onneksi Miia tuli neuvomaan miulle radan ja välit, niin ei tarvinnut sitä enää kävellä... Hetki kerettiin kävelyttää Prinsessaa maastakäsin, kun ei verkka alkanutkaan ja sitten vain selkään verkkailemaan.

Verkassa Prinsessa tuntui todella hyvältä, hiukan pystypäin kulki, mutta hetkittäin pehmeni paremmaksi. Verkkaesteinä oli 1 este väärinpäin ja muuriokseri. On tuo meidän neiti kyllä hauska, kun ei se katsellut mitään erikoisesteitä tälläkään kertaa vaikka muuta ajattelin. :D

Ensimmäisellä radalla Prinsessa oli aika rauhallinen, mutta sillä oli joku ihme tarve saada hyökätä jokaiselle esteelle...  Ratsastin itse päin peetä 8-9 linjan, se olisi ollut 4 hyvin hyvin hyvin kiinniotettua askelta tai kolme hieman eteen. Valitsin tuon kolme eteen, mutta Prinsessa päättikin ottaa vielä sen yhden askeleen.. Hieman Prinsessa kiihtyikin tuosta pudotuksesta, jolloin pidätteet eivät menneet niin hyvin läpi.


Toisella radalla, noh... Jarruihin tuli joku vika ja mentiin hirveää haipakkaa loppuradasta... Heh... Onneksi ei tyylipisteitä jaettu :D Paikat kävi pääsääntöisesti hyvin, sarjalle tulin tarkoituksella tiukalla tiellä, että mahdutaan väliin, sillä kaikilla pitkillä lähestymisillä Prinsessa kiihtyi kiihtymistään. Sarja olikin mielestäni radan paras osa, mikä on mukava yllätys pitkälaukkaisen otuksen kanssa.

Mutta nuo jarrut... Ihan saan itseäni syyttää siitä, että hevosilla oli kevyempi viikko, jolloin energiaa on kertynyt varastoon. Ja kouluratsastuspuoli on selkeästikin retuperällä tuolla esteiden välissä. Lähdemme siis treenaamaan enemmän kouluratsastusta sekä esteillä että ilman ja sitten mietitään tarvitseeko kuolaimia vaihtaa nopeampiin. Tällä hetkellä siis vuoroitellen käytössä sekä Visionin sylinterinivel ja omppu-oliivikolmipala.

Jooh, katsokaa videota ja kauhistukaa :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!