lauantai 13. joulukuuta 2014

Takaisin Pallon selässä

Torstaina pääsin koulusta niin aikaisin että päivänvaloa oli vielä jäljellä, jolloin päätimme Tuomaksen kanssa lähteä hevosten kanssa maastokävelylle. Jännitin hieman kaikkea mahdollista; meneekö Pallon satulavyö (140cm :D) enää kiinni, mitenkä se reagoi pitkästä aikaa ratsastukseen/miten jalka reagoi, tullaanko ehjinä takaisin ja miltäköhän se pitkästä aikaa tuntuu. Ja vastaukset: juuri ja juuri meni vyö kiinni :D, Pallo oli todella onnellinen kun pääsi pitkästä aikaa töihin/jalka ei reagoinut, tultiin ehjinä takaisin ja selässä oli todella kotoinen olo <3

Innostunut linssilude :D

Nauroin/hymyilin melkein koko ratsastuksen ajan. Se oli vaan niin mahtavaa <3 Ei käyty kuin noin 30 min kävelemässä, luultavasti hieman sen alle. Ja eilen tehtiin toinen lenkki, myöskin noin 30min.

"Juu, siinä on hyvä kohta.."

Samalla Prinsessa saa ansaittua huilitaukoa "rankasta treenistä" ja aloitetaan ns. peruskuntokautta Prnisessankin kanssa. Prinsessa oli tiistainan osteopaatin käsittelyssä ja kiitosta tuli hyväkuntoisesta hevosesta. Prinsessalta löytyi sellaisia pikkujumeja, joita kuuluukin löytyä normaalilta, ratsastuksessa olevalta hevoselta. Jumit olivat tasapuolisesti molemmilla puolilla, ainoastaan vasen kankku oli oikeaa hieman kireämpi. Osteopaatti sanoikin, että on löytynyt sopiva liikutusmuoto ja -määrä nuorelle hevoselle, ja hyvin tasapuolisesti treenattu, kun oli noin hyvässä kunnossa. Jatketaan siis samalla kaavalla, ja aloitetaan eteneminen kohti uutta kautta rauhassa ja tasaisesti :)

Tänään hepat saavat huilia, huomenna on tarkoitus käydä lyhyellä maastokävelyllä ja samoin maanantaina. Ensi viikolla sitten käydään Prinsessan kanssa muutamia kertoja maneesilla muistelemassa asioita ja jatketaan monipuolisella liikunnalla. Pallon kanssa kävellään 4-5 krt/vko maastossa, pikkuhiljaa ratsastusaikaa pidentäen ja toivottavasti parin viikon päästä päästäisiin jo hieman hölkkäilemään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!