tiistai 11. kesäkuuta 2013

Niinisalo - Day 2


Tänään meillä onkin ollut varsinainen estepäivä. Aamulla hypättiin rataesteitä, tai no siis kaikki esteet yksitellen mitä tulee meidän rataan. Alkuverkkana mentiin kavalettitehtävää, jossa piti keskittyä rauhallisuuteen ja tahdin säilyttämiseen, tää tehtävä oli Pallolle hyvä. Sen jälkeen hypättiin kaikki radan osat tosiaan yksitellen, pari linjaa siinä oli, mutta ei sen enempää sitten hypättykään. Ja esteet olivat tosiaan maahankaivettuja, korkein taisi olla 80cm tai 85cm.

Iltapäivällä meillä olikin maastoesteitä, ja ai että olin odottanut niitä! Koko kevät ollut hirveä into päästä maastoesteille ja tänään sitten vihdoin päästiin! Teemana olikin tekniikkatreenit, eli harjoiteltiin erilaisia lähestymisiä, ylös- ja alashyppyjä erikorkuisina pikkuesteillä. Sitten ihan treenien loppupuolella kysyin että saisiko tuosta yhdestä korkeammasta kohdasta kokeilla tulla alas, niin Heikki siihen neuvoi ylös-alas-linjan ja sanoi että hyppää ne renkaat siihen perään :D Pallo katseli renkaita lohikäärmeiksi ohikävellessä joten sanoinkin että voinhan mä kokeilla mutta en tiedä meneekö yli :D No menihän se! Ja VIHDOIN se oppi pudottautumaan alashypyissä! Näette hyvin tossa videon lopussa kuinka se vielä parilla ekalla kerralla loikkaa aivan jumalattoman loikan siihen mikä tuntuu selkään aika pahalta (koska se on tehnyt pienissä alashypyissä niin aina, kun sen tyylin on ainoastaan oppinut..) ja viimeisellä kerralla pudottautuu oikein kauniisti ja muutenkin linja on siinä lähellä loistavaa suoritusta. Ja tuo linjahan on helpon tehtävä, eikä sitä kukaan muu vielä uskaltautunut kokeilemaan. Erittäin hyvä fiilis tämän päivän jäljiltä kun päästiin helpon tehtävä noin leikiten läpi, vaikka ei se mikään helppo tehtävälinja ole :)

Huomenna jatketaan hyppytreenejä!


4 kommenttia:

 1. Pääsitkö jo hyppäämään vartiotornia? :D

  VastaaPoista
 2. Kivan näköstä menoo!:) huomaa että Pallokin tykkään hypätä maastoesteitä. Teetkö joka päivästä postauksen ? Olisi nimittäin kiva saada kuvia ja videoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, huomaa miten se nauttii erilaisista tehtävistä ja haasteista :) Yritän tehdä jokapäivä postauksen, perjantai saattaa vähän venyä, sillä meillä on silloin kiire lähteä takaisin Kuopioon päin, mutta katsellaan :)

   Poista

Jätähän tänne terveisesi asiallisesti ja hyvää mieltä ylläpitäen :)
Jos et halua laittaa palautettasi tänne, niin voit viskata sen sähköpostiin annaroosa.saarti@gmail.com. Kiitos kommentistasi!